SZOMBATHELY

Az ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Intézete az ELTE Savaria Egyetemi Központban (SEK) található, mely 2 tanszéket foglal magába, ezek a Savaria Gazdaságtudományi Tanszék és az Üzleti Kommunikáció és Marketing Tanszék. Jelenlegi futó képzések: gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés és alapszak (duális képzés lehetőséggel), kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzés és alapszak, turizmus-vendéglátás alapszak (duális képzés lehetőséggel), pénzügy és számvitel alapszak, illetve vállalkozásfejlesztés mesterképzés.

Az ELTE TáTK HÖK Szombathelyi alelnök feladatai közé tartozik, hogy együttműködjön az ELTE Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ HÖK-kel. Mind az eseményeken, mind a programok szervezésében és részvételében is.

Emellett, a TáTK HÖK Elnöki ülésein és Küldöttgyűlésben való részvétel is. A szombathelyi rektori biztossal és a Szombathelyi TáTK-s hallgatókkal a kapcsolattartás, a hallgatók tájékoztatása és segítése az egyik legfőbb feladat. Továbbá feladata részt venni az ELTE SEK eseményein, és a feladataim közé tartozik, a kapcsolattartás és együtt működés a TáTK Közgazdaságtudományi Intézet tanszékével és oktatóival, az ELTE TáTK Savaria Gazdaságtudományi Tanszék tanszékvezetőjével, az ELTE TáTK Üzleti kommunikáció és Marketing Tanszék tanszékvezetőjével. Feladatom az ELTE TáTK Savaria Gazdaságtudományi Tanszék és az ELTE TáTK Üzleti Kommunikáció és Marketing Tanszék segítése, tanszéki programok szervezése és azokon való részvétel.