Szociológia SzHÉK

Elérhetőségek:

A Szakos Hallgatói Érdekképviseletek, röviden SzHÉK-ek, szak specifikusak, létezik külön NT, Szociológia és Szociális munka SzHÉK. Feladataink a kapcsolattartás a Hallgatói Önkormányzat szaktestületeivel, a hallgatói közélet szervezése, a gólyák integrálása az egyetemi életbe, illetve a tantestületekkel való kapcsolattartás is, így egyfajta “hidat” képzünk a hallgatók és az oktatók között. A hallgatókat naprakész információkkal látjuk el, illetve a közösségi élet kiépítésében is szerepet játszunk. Bátran keressetek minket, ha a szakkal, tantárgyakkal vagy az oktatókkal kapcsolatban lennének problémáitok vagy kérdéseitek. Minden hónapban többféle programmal készülünk nektek, hogy a legtöbbet tudjátok kihozni az egyetemi éveitekből. Különböző tanulmányi és kulturális eseményeket szervezünk, de a bulizás sem maradhat el, ezért a klasszikus kocsmázásokon felül rendezünk tematikus karaoke esteket, csocsóbajnokságokat és kocsmatúrákat is. Kövessétek be a facebook, illetve insta oldalainkat, hogy véletlenül se maradjatok le ezekről.

SzHÉK jelentkezés:

SzHÉK tagként aktívan részt veszel az egyetemi közéletben, segítheted diáktársaid és fejlesztheted szervezői, illetve kommunikációs kézségeidet. Minden ősszel (illetve, ha úgy adatik tavasszal is) hirdetünk meg tagfelvételt, úgyhogy, ha szeretnétek egy ilyen szuper és összetartó csapat részei lenni, akkor izgatottan várjuk a jelentkezéseiteket! A jelentkezéseket a Facebook, illetve Instagram oldalunkon hirdetjük meg.

Mintatantervek:

Szakmai gyakorlati helyek:

  • Székely Júliától lehet emailben érdeklődni a helyekről vagy ha Neptunban felveszik a szakmai gyakorlat tárgyat (szekely.julia@tatk.elte.hu)